teisipäev, 28. aprill 2009

Ja algab neljas praktika

Külastasin täna siis oma uut praktikabaasi. Kartsin, et räägitakse jälle pikalt ja laialt kuidas käsi pesta ning juukseid kinni siduda. Õnneks tehti seekord hästi lühike sissejuhatus, mille järel saadeti kõik osakonnaga tutvuma.
Minu valitud osakond on päris väike ja täna polnud seal midagi teha, seega alles homsest algab minu kaheksa nädalat praktikat seal.
Üllatusega avastasin, et sammulugeja eile luges kokku 16928 sammu ning, et tänagi ei jää sellest palju puudu (15989 sammu). Pean veel natuke jalutama, kuid õnneks aega on ja ilm on ka ilus.

esmaspäev, 27. aprill 2009

Kevade algus

Eile alustasime kevadega, mis tähendab, et tirisime rattad talveunest välja, sättisime korda ning parandasime kõik mis parandamist vajas ja hakkasime sõitma. Alguses väideti, et teeme lihtsa, 10 kilomeetrise soojenduse, et veel viimased vead avastada. Naljakas, kuid seda oleks pidanud juba ette teadma, et kümnest kilomeetrist saab sujuvalt 40km. Täitsa normaalne, kuigi pole viitsinud end terve talv otsa liigutada. Vabalt võib juba rohelistele minna.
Sain ka oma selle aasta esimese kukkumise. Sõitsin teisele ratturile liiga lähedale ning kokkupõrke vältimiseks kukkusin. Käsi on siiani valus, kuid eks ma olen nüüd ülejäänud suve ettevaatlikum.
Selle lehma leidsime tagasiteel Keila poole