neljapäev, 29. juuli 2010

Üksikult ei tule midagi

Jamad kipuvad lausa pikka rada pidi mind külastama ja lahkumisele ei mõtle neist ükski... Esiteks ei taha korterit mulle üürinud firma mind korterist minema lasta, väidavad, et ma pean sügiseni siin elama, muidu ei saa tagatisraha tagasi... kas nad teevad nalja või??? Lepingus on kirjas, et ma saan peale kuut kuud siit ära kolida teatades neli nädalat ette. Igatahes täna püüan minna mõne proffi juurde, kes suudab mulle ametlikult mu õigused ära seletada ja peale seda tuleb vastavalt sellele otsus teha, kas kolida sel nädalal minema või oodata kuni 16 augustini.

Teine probleem pole tegelikult minu oma, kuid ikkagi ma kipun muretsema: C-l tekkis tööl jama ja mõne tunni pärast peaks teada saama, mis edasi saab. Ka see tegelikult mõjutab kolimise hetke.

No jah, kus on kaks tuleb kindlasti ka kolmas: tadadadaaaaa... Triinil on jälle oma laenu tagasimaksed tegemata ja mulle helistatakse. Õnneks on nad minu suhtes kuidagi väga mõistvad ja lubasid, et püüavad kõikvõimalikel viisidel ta kätte saada ning minul tegelt pole veel vaja muretseda... mismõttes pole vaja muretseda??? Muidugi ma muretsen. Ja kui ma parajasti ei püüa nendele jamadele lahendust leida siis olen ma vihane, et ta suudab nii nahaalne olla ja FB-s käia ning mulle ei ütle midagi???

Hmm, tuli just meelde, et pakkimine on ka veel pooleli ja täna on vist ainuke päev, kui ma sellega tegeleda saan. Ok lähen püüan nüüd midagi lahendama hakata, enne kui sellele reale veel midagi lisandub. 

esmaspäev, 12. juuli 2010

Üllatused

Nii, nüüd on asi ametlik, pilet lennukile ostetud 16 augustiks (Manchester - Helsingi). Loota võib, et jõuan veel viimasele laevale, et kell 00.00 Tallinnasse jõuda, kuid arvatavasti saan Eestisse alles järgmiseks päevaks.
Sain üle pika aja natukeseks koju ja milline üllatus mind ees ootas :D:D Sannu, Maarika, Anni, Pille ja Priit olid mulle paki saatnud :D jeee mul on ikka vägevad sõbrad. Cata andis mulle  ka kingi üle :P T-särk, millel oli peale kirjutatud "I can fix it! I'm a nurse!" Nii tore on ikka vanemaks saada.

laupäev, 10. juuli 2010

Ossa

Vau, ma olen 22. Ausalt öeldes suutsin ma selle numbri muutumise täiesti ära unustada. Hommikul enne seitset sain Pillelt sõnumi ja mõtlesin, et mida ta sogab, ajas vist minu ja Alisa numbri segi ning saatis mulle kogemata. :D ihii, kell 8 jõudis alles kohale, et ups, mul ka vist ikka täna sünnipäev. No jah, tähistada ei anna täna midagi, arvatavasti enne järgmise nädala lõppu ei jõua isegi midagi pidulikumat ette võtta: ma tõesti vist töötan liiga palju... olgu kohe jälle ülikooli ja siis peaks ma õnnelik olema, kui tööd leian.
Ok, jään täna ühe peo endale võlgu :P

teisipäev, 6. juuli 2010

Eile öösel sain Alisalt kõne, et ta vist ikka ka tuleb Eestisse, jeeeeeeee :D. Nüüd lähiajalt tuleks välja nuputada, kas saame koos minna ning millal täpsemalt oleks tal minek. Loodan, et kõik läheb hästi ja ta jõuab ka Peipsi Pille juurde.
Ainult natukene jäänud tagasitulekuni :D

pühapäev, 4. juuli 2010

Oma voodi

Oeh, korraks sain koju ja homme jälle nädalaks minema. Veab mul... vähemalt kaks ööd saan vahepeal enda voodis magada. Ahjaa, ma polegi kirjutanud, et terve eelmise nädala elasin kliendi juures kusagil lõuna Inglismaa kandis ja homsest lähen elan nädala teise kliendiga kusagil põhja šoti piiri äärde.
Eriti paha uudis on see, et fotokas on juba terve nädala paranduses olnud ja mingeid teateid selle parandamisest pole olnud :( loodan, et varsti saab see ikka parandatud

reede, 2. juuli 2010

Jahtumine

jee... mul oli õigus, täna tuligi natuke jahedam päev :D
Oi, ma avastasin, et mu sünnipäevani on jäänud ainult 10 päeva :D... ootan kõigilt palju kinke :P

neljapäev, 1. juuli 2010

Kuum öö

Kes oleks võinud eales arvata, et öösel võib üle 20 kraadi sooja olla, eriti veel Inglismaal? Oeh, hommikul ärgates oli tunne nagu saunas: toas polnud üldse õhku, kuigi aknad olid terve öö pärani lahti. Vähemalt tundub, et täna saab see kuumalaine läbi: taevasse on pilved ilmunud ja päikest pole palju näha... jeee vihm ja normaalsed kraadid nagu Inglismaa ilm olema peab.