reede, 14. oktoober 2011

pealelõunane apelsinimahl

Hommikul ärkasime varakult, kuna tunniplaani järgi pidime haiglas kõrval olevasse ülikooli ossa minema. Jõudsime kohale 20 minutit varem lootuses, et saaks varem õppejõuga rääkida, kuid avastasime, et terves hoones polnud kedagi ja ruum, kus loeng pidanuks toimuma oli tühi. Segaduses olles läksime Mariaga maja ette päikse kätte istuma. Umbes 5 min hiljem otsustasime tagasi maija minna ning leidsime eest ühe mehe, kes õnneks oskas natuke inglise keelt ja leidis meile õige klassi kiiresti üles. Eelnev tund parasjagu kestis, kuid meid kutsuti rahulikult klassi. Maria tardus hetkeks nähes kui palju õpilasi oli klassis. Õppejõud oli väga sõbralik ja õpilased tundusid ka toredad. Kahjuks pole hetkel võimalik ka sellest ainest osa võtta, sest me ei räägi kreeka keelt, kuid meile lubati veel natuke kodust tööd. Seekord grupitööd koos kohalikega. 
Peale seda jalutasime tagasi hotelli ning ma õppisin kaks tundi kuidas riideid käsitsi pesta. Tuleb mainida, et pesumasina puudumine kulutab ikka kohutaval kogusel aega. Kodus oleks pesu 15 minutiga pestud ja hommikuks ka kuiv. Tuleb rohkem nautida tänapäevaseid mugavusi.
Õhtul kutsuti meid kohvile Lefi, Eirini ja veel paari ülikoolis kohatud õpilase poolt. Kohvi ma küll ei joo, kuid apelsinimahl maitses seal väga hästi. Maria väitis, et kohalik kohvi pole ikka see päris õige. 3,5 h hiljem otsustati meile teha väike tuur Spartas, peale mida tulime tagasi hotelli. 
Peaks mainima veel, et mu püksid ikka veel tilguvad ning ma hakkan tõsiselt kaaluma ühe läheduses asuva pesumaja teenuse kasutamist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar