esmaspäev, 10. oktoober 2011

Tund ülikoolis

Täna pidime Mariaga minema Peloponnese ülikooli ja sealt leidma üles Sofia (ta tegeleb välisõpilastega selles ülikoolis). Olime ebaviisakalt eestlaslikud ning jõudsime 5 minutit varem ja Sofiat polnud veel kohal, kui õnneks tegeles meiega üks teine õppejõud. Meile seletati, et need ained, mida tegema pidime toimuvad alles kevadsemestris, seega tuleb valida teised. 
Valisime siis kiirkorras uued ained:
Introduction to informatics
Communication skills 
Clinical dietology - Väidetavalt selle ainega läheme lasteaedadesse ja räägime lastele toitumisest ning mõõdame ja kaalume neid.
Application of the molecular biology in health sciences - Selles aines peaks palju tööd laboris tegema (ma ei mäletagi, et oleks Eestis kordagi laboris mõnda ainet teinud)
Computer applications in financial management of healthcare units - Mind huvitab küll kuidas Kreekas finantsvärk toimib.
Igatahes uued ained saatsin Eestisse, et sealt saada nõusolek. Loodetavasti saab homme selle kohta rohkem informatsiooni.
Pilt ülikoolist
Kõigile kes avaldasid soovi näha pilte hotellitoast
Vannituba on meil väga pisike, kui uks on avatud pole võimalik dušši alla minna.
Kuna mulle hakkas panoraamide pildistamine väga meeldima siis siin on veel üks vaade mägedele, seekord rõdult peale vihma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar