neljapäev, 13. oktoober 2011

Katusel

Hommikul käisime apteegis ja saime suure hädaga Mariale päevituskreemi. Tundub, et Kreeklased arvavad tõesti, et 25 kraadi on talv. Edasi rääkisime ühe hotellitöötaja ära, et saaks hotelli katusele päevitama minna. Brošüüri järgi pidi seal asuma aed, kuid Dimitris rääkis, et seal pole ammu enam aeda, kuid lubas meid ikka sinna päevitama. Hotellil on 4 korrus (pluss ground floor, seega eesti mõistes 5 korrust), seega alla vaadates ei tundunudki me väga kõrgel, kuid väidetavalt on Sparta Inn kõige kõrgem maja Spartas, seega tuli kindlasti teha üks vaatega pilt
Katuselt leidsime tühjad lillepotid, väga sogase ja täis kasvanud veega väikse basseini ja kaks mugavat lamamistooli :D Ideaalne päevitamiseks
Õppimise osas oleme rääkinud kahe õppejõuga, kes andsid meile kodused ülesanded ja tähtajad, milleks need vaja teha. Esimene tähtaeg on dietoloogiaga, kus tuleb teha ettekanded raseda toitumise kohta ja imiku toitumise kohta (rõhk rinnapiima kasulikkusel). Molekulaarbioloogias anti natuke lugemist, et siis järgmisel nädalal oleksime võimelises arutlema antud teemal. Arvutitega seotud ainetes tuleb oodata esmaspäevani, siis saab konto teha e-kursusele ja sealt tulevad ülesanded. Homme tuleb veel käia läbi haiglast (seal asub üks osa ülikoolist) ja uurida viienda aine kohta.
Täna saime jutu käigus teada, et Peoloponnese ülikool Spartas on ehitatud alles 2005 aastal ning seega pole kõik veel paigas. Paar õppejõudu on veel puudu ja õpilasi selles ülikoolihoones on alla 500. Kui arvestada veel täna nähtud praktikaruume siis tuleb tõdeda, et arenguruumi veel on. Kuid siiani on kõik õppejõud ja õpilased olnud nii sõbralikud, et probleeme ei pane üldse tähelegi. 
Huvitavad faktid: mina ja Maria oleme esimesed välisüliõpilased selles ülikoolis ja samal ajal oleme me esimesed TTK üliõpilased Kreekas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar