reede, 21. oktoober 2011

2 nädalat Spartasse saabumisest

Kiire ülevaade nädalast:
Laupäeval kutsuti meid Cosmopolitani, seega sai kohvrites sobrada ning normaalsemaid riideid otsida. Kuna kohalikud väitsid, et talvel kõrgeid kontsasi eriti ei kanta siis jätsin enda omad ka kohvrisse (osaliselt kuna üks konts minu arvates kriuksus).
Maria sai ka peoriided selga :D
Baaris saime kokku Lefi, Eirini ja Kikiga. Magama saime peale viit.
Pühapäeval mängisime natuke turiste ning leidsime uue musklis mehe, kellega pilti teha
Väike näide lõunasöögist
Õhtuks läksime Lefi juurde ning mängisime natuke monopoly. Tagasi hotelli jõudsime kahe kolme vahel. Esmaspäeva hommikul magasime sisse ning sööma jõudsime 5 minutit enne hommikusöögi lõppu. 
Teisipäeval õpetas Maria Lefile ja Eirinile Unot
Kolmapäeva hommikul peale hommikusööki läksime kooli Merfyga kokku saama. Ta on esimese kursuse üliõpilane, kellega koos peaksime tegema kommunikatsioonis projekti. 
Kuhugi poodi või kohvikusse polnud võimalik minna, kuna streigi tõttu oli kõik suletud. Maria sai ka natuke streigist osa võtta
Hotelli tagasi jõudes avastasime, et meile on kaks uut sooja tekki jäetud. (Tõenäoliselt tänu Maria austajale)
Õhtul tegime kaua kodutööd. Maria teema oli raseda toitumine ning ma pidin tegema imiku toitumisest ettekande. Peale ettekande valmis saamist lugesin molekulaarbioloogia kodutööd. Kahtlasel kombel oli kõik juba varem teada, kuid enamuses unustatud.
Neljapäeval esitlesime oma dietoloogia kodutööd ning saime järgmiseks nädalaks lapse ja nooruki toitumise. Molekulaarbioloogiat ei jõudnud veel rääkida, kuid saime lugemist juurde ja järgmiseks nädalaks kutsuti meid laborisse :D vaatame kuidas baktereid kasvatada.
Peale lõunat läksime kohvikusse kus mängisime Maria, Lefi, Eirini, Rita ja Kikiga umbes 5 tundi unot.
Mängud lõpetasime umbes kell 7 kui Eirinil läks kõht tühjaks ning otsustati minna ülikooli õhtust sööma. Väga harjumatu on kell 19.30 olla ainsatena koolis ning süüa õhtusööki.
Täna hommikul pidime kell 12 saama haiglas kokku Merfy ja kommunikatsioonide õppejõuga, kuid 10.30 saime sõnumi, et tulge ikka 11. Eks siis saigi joostud mäest üles haiglasse, kus loeng toimus ja arutatud 5 minutit projekti. 
Toast avastasime, et minu voodisse oli ilmunud kolmas padi, mis rändas sujuvalt Maria voodisse. Natuke raske on inimestele seletada, et mulle ei meeldi padjaga magada, õnneks Marial on vastupidine mõtlemine, et mida rohkem seda uhkem, seega kõik uued padjad on teretulnud.
30 minutit tagasi loojus päike ning ma sain ilusad roosad mägedega pildid, mis sobivad ideaalset, et soovida Kadrile õnne juubeli puhul :D

2 kommentaari: